lørdag den 4. august 2012

3 indlæg i træk!

Så fik jeg lige opdateret jer her til aften med 3 indlæg fra ugens løb! Men stay tuned! For i aftes var jeg i Yilan og se noget danseshow-noget... og der var franskmænd og filippinere! Meget stenet! Men mere om det i løbet af weekenden :) MUST SLEEP NOW! :)

3 kommentarer:

  1. Hej igen. Vil bare lige høre dig om, hvortil du uploader dine billleder ... hvor du "placerer" de billeder, som vi ser på din blog. Hvad har BlogSpot at tilbyde. Mit problem er, at jeg engang i 2009 oprettede en blog hos dem, og uploadede billeder efter deres anvisninger, men efter 6-9 måneder mistede jeg langsomt alle mine billeder. Jeg har senere erfaret, at jeg ikke er den eneste (baseret på en simpel Google search). Er stadig ikke helt sikker på, hvad der skete med mine billeder ... har du hørt om lignende?
    Kærligst,
    Anne Lisbeth

    SvarSlet
  2. Hmm... Nej har slet ikke hørt om det før... men har dem bare altid liggende på computeren også! Jeg er ikke sikker på at de bliver uploaded til et sted, hvor man kan tilgå dem senere... Men virkelig træls hvis du mistede dine billeder... Jeg ville helt klart, hvis du altså ønsker at have dem liggende online, foreslå Picasa (også google) Ved at både Knud og min far bruger Picasa... :) Ellers ved jeg at det nu også er muligt via google fra din mail, hvis du trykker "more", er der en der hedder billeder... men ved ikke om det er noget værd! :)

    SvarSlet
  3. Ja, jeg har pt. en del billeder "gemt" på Picasa ... og tror, at du har ret i at det sikkert er (for mig lige nu) er den mest pålidelige base for mine online billeder. Tak for din mening;-)

    SvarSlet