lørdag den 4. august 2012

2nd afskedsmiddag for Kasia og hot spring!

Da bedstemor og især bedstefar hørte at Kasia skulle forlade gården insisterede han på at skulle tage hende med ud igen. Det var i mandags! Da havde vi lige lavet en aftale med Tina om at vi skulle sove i deres strandhus, ved stranden sjovt nok, og ligesom vi skulle til at gå en tur langs stranden og ned og få lidt at spise, kunne vi høre i det fjerne "Kaaasssiiiaaaa, Chriisstiiiinnaaaa"... Så var det Tina der var tilbage igen efter at have smidt os af for 2 timer siden! :D Så endnu en omgang afskedsmiddag :)

Der fik vi "hot pot" i den nærliggende by Jiaoxi. Jiaoxi er en del mere kommercielt og turistet end Toucheng. Det minder en smule om fondue med undtagelse af at man sidder med sin egen lille gryde og putter ting i, som så koger i almindelig "suppevand", ikke olie. Så får du din egen skål med grøntsager og så kan du bestille hvilken slags kød du gerne vil have til. Det er faktisk ret lækkert og egentligt en meget social og hyggelig måde at spise på. Dog synes jeg også det er en smule kaotisk, folk deler på kryds og tværs og bytter diverse grøntsager ud med noget andet, fra den ene skål oooog så videre! :) Men hyggeligt er det... Helt bestemt! :)

Efterfølgende tog de os med ind til en park, hvor der er naturlig "hot spring". Modsat hvad jeg har oplevet på Island, så lugter det varme vand ikke af svovl her. Det var super behageligt og jeg fik virkelig en fornemmelse af total afslapning efter vi havde siddet der lidt. Tror hvis jeg boede tæt på, så ville jeg tage derned hver aften med en god bog eller lignende og bare sidde og stene! :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar